ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Το φετινό καλοκαίρι στο χωριό μας πέρασε, όπως και σε όλη τη χώρα, κάτω από το φόβο και τα μέτρα για την επιδημία του κορονοϊού.  Έτσι, αρκετά πράγματα που υπήρχαν κατά νου από το Δ.Σ. να γίνουν στη διάρκειά του δεν ήταν δυνατά λόγω των περιορισμών σε αριθμό ατόμων, τήρηση αποστάσεων κλπ.

Παρόλα αυτά, διοργανώσαμε κάποια παιγνίδια κυρίως για τα παιδιά του χωριού, που περιμένουν κάθε χρόνο να διασκεδάσουν στις διακοπές τους, αλλά και οι μεγάλοι βρήκαν διέξοδο σε επιτραπέζια όπως το τουρνουά τάβλι, πρέφας και σφεντόνας.

Ξεχωριστή θέση, για μικρούς και μεγάλους που έλαβαν μέρος,  είχε το Δωμάτιο του Τρόμου (escape room), το οποίο το οργάνωσαν και το έστησαν τα ίδια τα παιδιά, με πρωτεργάτες τη Χριστίνα Τόμπρου, τη Σπυριδούλα Κοκκίνου και τον Ανέστη Κωστελλέτο.

Τα πιο μικρά παιδιά διασκέδασαν και με τσουβαλοδρομίες, κουτάλι-αυγό και την διελκυστίνδα που πάντα βγάζει πολύ γέλιο και το τελευταίο που έχει σημασία είναι το ποιοι νίκησαν.

Ας είμαστε όλοι οι χωριανοί κι οι φίλοι επισκέπτες καλά και του χρόνου καλύτερα, να ξανασυναντηθούμε στην πλατεία του χωριού μας!